Καλώς ήρθατε στην One Stroke™

Φίλες και φίλοι,

Σας καλωσορίζω και σας ευχαριστώ που επισκεφθήκατε τη σελίδα της One Stroke™! Εδώ μπορείτε να πληροφορηθείτε για τη μοναδική τεχνική ζωγραφικής One Stroke™, τα σεμινάρια -μαθήματα ζωγραφικήςτα οποία διοργανώνω, να δείτε έργα μου και να μοιραστείτε την αγάπη σας για τη ζωγραφική με άτομα που νιώθουν όπως εσείς!

Για τυχόν απορίες σας, παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου και στο τηλέφωνο του εργαστηρίου 211 4093607 από τις 10 το πρωί εως τις 9 το βράδυ, ή στείλτε το e-mail σας εδώ.

Με εκτίμηση, Ασημίνα

Ασημίνα Κωνσταντοπούλου

Η Ασημίνα Κωνσταντοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και έζησε και 5 από τα παιδικά της χρόνια στο Μόναχο της Γερμανίας.

Σπούδασε Γεωπόνος στο Γεωργικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και η μετέπειτα επαγγελματικής της δραστηριότητα ήταν κυρίως στον τραπεζικό τομέα και στο Ελληνικό Φεστιβάλ.

Η ζωγραφική ήταν πάντα ένα μεράκι που δεν υπήρχε όμως ποτέ χρόνος για να ασχοληθεί.

Η επαφή της με την τεχνική ζωγραφικής One Stroke ήρθε τυχαία μέσω κάποιων video στο you tube , σε μια στιγμή της ζωής της που η ανάγκη για δημιουργία ήταν έντονη και συνειδητή.

Έτσι το 2010 αποφασίζει να ταξιδέψει στo Orlando της Florida και να γνωρίσει από κοντά την Donna Dewberry ( δημιουργό της τεχνικής εδώ και 20 χρόνια στην Αμερική) και να διδαχθεί από την ΙΔΙΑ τα μυστικά της τεχνικής.

Η εμπειρία ήταν μοναδική να ζωγραφίζει κανείς με την ίδια την Donna. Η ίδια όταν ζωγραφίζει εκπέμπει μια γαλήνη και ο συνδυασμός με το αποτέλεσμα της τεχνικής σε ταξιδεύει…

Τα μαθήματα πραγματοποιήθηκαν στο χώρο του σπιτιού της, η φιλοξενία της άψογη και από την πρώτη στιγμή σε κάνει να νιώθεις άνετα , όμορφα και φιλικά.

Η Ασημίνα πιστοποιήθηκε από την Donna Dewberry ως:

  • LEVEL 1 ONE STROKE CERTIFIED INSTRUCTOR
  • LEVEL 2 ONE STROKE CERTIFIED INSTRUCTOR
  • WOIL ONE STROKE CERTIFIED INSTRUCTOR
  • Studio Home Dimensions Instructor
  • ELITE INSTRUCTOR

To 2011 ταξίδεψε πάλι στο Ορλάντο και απέκτησε τον τίτλο της ELITE INSTRUCTOR που της δίνει τη δυνατότητα όχι μόνο να διδάσκει την τεχνική στην Ελλάδα –και όχι μόνο- αλλά και να πιστοποιεί η ίδια σε συνεργασία με την Donna , νέους δασκάλους της τεχνικής.

Η Ασημίνα σήμερα είναι μία από τους 3 αποκλειστικούς συνεργάτες της Donna Dewberry στην Ευρώπη.


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΠΛΗΡΩΜΗ
ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

cashondelivary